Valg av høykvalitets fresemaskin?

1. Dimensjoner på maskinerte deler

Velg fresemaskinen i henhold til dimensjonene til delene som skal bearbeides. Som for eksempel mindre spesifikasjoner av løfteplattformfresemaskinen, er bredden på bordet mer enn 400 mm, den mest egnede for små og mellomstore deler behandling og kompleks profil freseoppgaver.Og større spesifikasjoner som fresemaskin av portaltype, bord i 500-600 mm eller mer, kan brukes til å løse behandlingsbehovene til komplekse deler i store størrelser. Brukere bør også være oppmerksom på dette punktet når de velger den universelle fresemaskinmodellen .

2. Presisjonskrav til maskineringsdeler

I henhold til nøyaktigheten av delene som skal maskineres for å velge North fresemaskin.Vårt land har utviklet fresemaskinen nøyaktighet standard, som vertikal fresemaskin løfteplattform fresemaskin har profesjonelle standarder: standarden gir at posisjoneringsnøyaktigheten av den lineære bevegelsen koordinatene er 0,04/300mm, gjentatt posisjoneringsnøyaktighet er 0,025mm, frespresisjon 0,035mm.Faktisk har fabrikkens nøyaktighet av verktøymaskiner en betydelig mengde lagringsplass, enn den nasjonale standarden tillatte verdi på ca. 20 kompresjon.Derfor, fra punkt for presisjonsvalg, kan den generelle fresemaskinen møte behandlingsbehovene til de fleste deler. For høypresisjonsdeler bør vi vurdere valget av presisjons CNC-fresemaskin.

Valg av høykvalitets fresemaskin

3. Behandlingsegenskaper til de maskinerte delene

Velg i henhold til bearbeidingsegenskapene til de behandlede delene.For behandlingsdelene av rammeplanet eller forskjellige høyder av trinnene, kan valget av punkt-lineær systemfresemaskin være.Hvis maskineringsdelen er en buet overflatekontur, to koordinater kobling og tre koordinat koblingssystem bør velges i henhold til den geometriske formen på den buede overflaten.I tillegg, i henhold til delene prosesseringskravene, på grunnlag av den generelle fresemaskinen, øke hodet eller CNC roterende bord, kan behandle spiralspor , bladdeler osv.

4. Parti med deler

For store mengder kan kjøpere velge en spesiell fresemaskin.Hvis det er en liten og mellomstor batch og regelmessig, periodisk gjentatt produksjon, er bruken av vanlig fresemaskin veldig hensiktsmessig, fordi den første batchen med mange ferdige inventar , prosedyrer og så videre kan lagres og gjenbrukes.

Valg av høykvalitets fresemaskin1


Innleggstid: 22. juli 2021